حبادنما | پایگاه خبری تحلیلی جوانان حبیب آباد

حبادنما ، پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی جوانان حبیب آباد
پایگاه خبری ، تحلیلی جوانان حبیب آباد
دوشنبه, ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۹ ب.ظ
ﮔﺬرى ﺑﺮ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎى ﺷﻬﺮدارى و ﺷﻮراى اﺳﻼﻣﻰ ﺷﻬﺮﺣﺒﯿﺐ آﺑﺎد

با توجه به انتشار ویژه نامه نسل فردا از فعالیت های شهرداری و شورای اسلامی شهر حبیب آباد در ادامه لینک دریافت این ویژه نامه برای مطالعه همشهریان عزیز درج شده است اما چند سوال:

واقعا اهم فعالیت های شهرداری (شهرداران) و شورای شهر در این دوره همین بوده است؟!

بسیاری از مواردی که در ویژه نامه درج شده است جزء کارهای تشریفاتی و دیدارهایی است که به شکل عرف درآمده است و بهتر بود طبق فرمایشات رهبر انقلاب از کارهای تشریفاتی کاسته می شد و کاری انجام میگرفت که مردم آنرا لمس کنند ?

چرا سه صفحه عکس در ویژه نامه وجود دارد و هیچ توضیحی درخصوص برنامه ها و پروژه های آینده شهر در این ویژه نامه دیده نمی شود؟

در خصوص بعضی از پروژه های عمرانی که جزء اهم فعالیت های شهرداری و شورای شهر ذکر شده است دلیل موجهی که آنرا در شمار پروژه های مهم شهر بیاورد دیده نمی شود! آیا بهتر نبود با توجه به اصل مشورت که فلسفه ی وجودی شورا بر آن بنا نهاده شده است با تعدادی از افراد خبره در خصوص انجام این پروژه ها مشورت می شد؟

طبق گفتگویی که با مسئولان روزنامه نسل فردا انجام گرفت هزینه چاپ ویژه نامه نسل فردا بصورت رنگی و در چهار برگ، با تیراژ 1000 نسخه حدودا هفده میلیون ریال (17/000/000 ریال) می باشد. به نظر می رسد چاپ چنین ویژه نامه ای برای شهرداری حبیب آباد با همین تیراژ می توانست با هزینه ی کمتر و با استفاده از توان همشهریان در داخل شهر انجام گیرد.

لازم به توضیح است می توان صحبت های بیشتری در خصوص ویژه نامه انجام داد اما در این مقال نمی گنجد.

از همشهریان گرامی درخواست داریم، نظر خودشان را با ما در میان بگذارند.


دریافت ویژه نامه نسل فردا - شهرداری حبیب آباد - از لینک های زیر امکان پذیر می باشد :

- صفحه اول    - صفحه دوم      - صفحه سوم     - صفحه چهارم

نظرات (۸)

با عرض سلام
لطفا به شهردار محترمتون عرض کنید که در راستای ابادانی حبیب اباد تلاش کنه نه در جهت پر کردن جیب ثروتمندان از جیب فقرا
اینجانب رفتم شهرداری تا یه تیکه زمین که چند سالی بود ارث بهم رسیده بود رو بسازم با کلی وام تازه وقتی نقشه رو بردم شهرداری تا پروانه بگیرم دیدم یه قانون برای خودشون درست کردن و با قانون تفکیک براش سر پوش گذاشتن بهم گفتن برا200 متر زمین باید 20میلیون بریزم به حساب شهرداری بخدا من از درد بی سرپناهی اومد تو شهر پدریم خونه بسازم بلکه بعداز چند سال از مستاجری در بیام خداوکیلی خود زمین رو هم 20 میلیون نمیخرند.اگه تمام شهردندا ساکت بمونن حق همه ضایع میشهدرسته ما باید زور خونه داشته باشیم ولی نه با پول ما مردم بدبخت میخوام این هشدار رو بدم اگه شهردار ب این راه ادامه بده قطعا مردم از دست شورا شهر به تنگ میان و حتما عواقب بدی در پی خواهد دااشت
سلام
چرا برای جاذبه های گردش گری از ظرفیت ها استفاده نمیشه؟؟؟
فلکه ورودی شهر بهترین مکانه
برنامه ریزی برای روز های پنجشبه جمعه مثل خیلی از شهر ها
1- برنامه آش پزی - آش محلی
2- فروش و توزیع نان محلی - نان خشکه و نان نرمه توسط افراد نانوا یا دست فروشی
3-برگذاری مسابقات سالم و کم هزینه- باد بادک ها و طناب کشی
4- ایجاد زمین برای پیست موتور سواری و دوچرخه - خاکی برای مسابفه
5- مسابقه ماهیگیری و فروش ماهی زنده
6- درست کردن منقل های کوچک آهنی روی زمین یا با پایه کوتاه
جمع و جور برای کباب و... به جای منقل های تزیینی با تعداد کم .
7-ساماندهی میوه فروشان و مجوز برای مکان آنها
8- گذاشتن حیوانات مصنوعی (سیمانی ) در محوطه( گوزن و اهو و...)
9- واگذاری فضای بیشتر به بخش خصوصی برای طرح هایی چون
پینت بال. پل معلق. سینما سه بعدی. ماشین های برقی و ...
10 - ایجاد غرفه برای صنایع دستی. نان . شیرینی. سفال و .... با مجوز 2 روز
11- ایجاد زمین بازی - گل کوچیک - والیبال- افزایش میز تنیس و ...
12- رسیدگی به لامپ ها و ایجاد نور کافی
13-  ایجاد پارکینگ خط کشی شده
14- ایجاد ابنمای مصنوعی - آبشار و ...


قسمت دوم......


ماده 72 شرایط احراز تصدی سمت شهردارطبق آیین نامه ای خواهد بود که بنا به پیشنهاد وزارت کشور به تصویب هیات دولت خواهد رسید .

ماده 73 چنانچه یک یا چند نفر از اعضای شورای شهر به عملکرد شهردار یا عملیات شهرداری اعتراض یا ایرادی داشته باشند ابتدا توسط رییس شورا موارد را به صورت روشن به شهردار تذکر خواهند داد . در صورت عدم رعایت مفاد مورد تذکر ، موضوع به صورت سوال مطرح می شود که در این صورت رییس شورا سوال را کتباً به شهردار اطلاع خواهد داد و حداکثر ظرف ده روز پس از ابلاغ ،شهردارموظف به حضور در جلسه عادی یا فوق العاده شورا و پاسخ به سوال می باشد .
چنانچه شهردار ازحضور استنکاف ورزیده یا پاسخ وی قانع کننده تشخیص داده نشود طی جلسه دیگری موضوع مجدداً به صورت استیضاح که حداقل به امضای یک سوم اعضای شورا رسیده باشد ، ارائه می شود . فاصله بین ابلاغ تا تشکیل جلسه که از طرف رییس شورا تعیین خواهد شد حداکثر ده روز خواهد بود . شورا پس از طرح سوال یا سوالات و جواب شهردار رای موافق یا مخالف خواهد داد . در صورتی که شورا با اکثریت دو سوم کل اعضا رای مخالف دهد شهردار از کار بر کنار و فرد جدیدی از سوی شورا انتخاب خواهد شد
تبصره در فاصله بین صدور رای عدم اعتماد و برکناری شهردار و یا خاتمه خدمت شهردار تا انتخاب فرد جدید نباید بیش از سه ماه به طول انجامد یکی از کارکنان شهرداری با انتخاب شورای شهر عهده دار و مسوول اداره امور شهرداری خواهد بود .

ماده 74 - شورای موضوع این قانون یا هریک از اعضاء آنها حق ندارند در نصب و عزل کارکنان دهیاری ها ، شهرداری ویا شرکت ها و مؤسسات وابسته به آنها دخالت نمایند یا به آنها دستور دهند و واگذاری مسؤولیت اجرائی ، عضویت هیأت مدیره و مدیریت عامل به اعضاء شوراهای مذکور در دهیاری ها ، شهرداری ها ، شرکت ها و سازمان های تابعه ممنوع می باشد.
تبصره 1 اعضاء شوراهای مذکور و بستگان درجه یک آنها به هیچ وجه حق انجام معامله با دهیاری ، شهرداری ، سازمان ها و شرکت های وابسته به آن را نخواهند داشت و انعقاد هر نوع قرارداد با آنها ممنوع می باشد.
تبصره 2 - هر گونه استفاده شخصی از اموال ، دارائی ها و امکانات شوراها .دهیاری ، شهرداری ، موسسات و شرکت های وابسته توسط اعضاء شوراها ممنوع می باشد.

ماده 75 آئین نامه سازمانی ، تشکیلاتی و تعداد و نحوه تشکیل جلسات شوراها و امور مالی دبیرخانه کلیه شوراها و تعداد کارکنان آنها و هزینه های مربوط و هر گونه پرداختی به اعضای شوراها توسط شورای عالی استان ها تهیه و به تصویب هیأت وزیران می رسد .بکارگیری کارکنان و هر گونه پرداختی خارج از این آئین نامه ممنوع می باشد.

ماده 76 شورای شهر و شهرداری و شرکت ها و سازمان ها وابسته موظفند به نحو مقتضی و در صورت امکان با راه اندازی پایگاه رایانه ای . زمینه اطلاع عمومی مردم را به طور مستمر از مصوبات ، تصمیمات ، عملکرد ، بودجه ، هزینه و در آمد خود فراهم نمایند

ماده 77 شورای اسلامی شهر و دهستان می توانند نسبت به وضع عوارض متناسب با تولیدات و درآمدهای اهالی به منظور تامین بخشی از هزینه های خدماتی و عمرانی مورد نیاز شهر و روستا طبق آیین نامه مصوب هیات وزیران اقدام نمایند.
تبصره- عوارض یک ماه پس از ارسال هر مصوبه به وزارت کشور قابل وصول است. وزیر کشور می تواند در هر مقطعی که وصول هر نوع عوارض را منطبق بر آئین نامه مصوب نداند نسبت به اصلاح یا لغو اقدام نماید

*قضاوت با مردم.

معیار وظایف شورای شهر موارد فوق است .حال چقدرآنچه آقایان ادعا کرده اند انجام داده اند را با آن بسنجید. بسیار روشن است.؟؟؟؟؟

شرح  وظایف شورای اسلامی شهر

آنچه در زیر می آید شرح وظایف شورای شهر است.آقایانی که هزینه صرف کردهاند در فضای مجازی دامنه اینترنت در اختیار دارند و شهرداری کج دار و مریض بفهمی نفهمی سایتی دارد.چقدر عملکردشان با این وظایف هم خوانی دارد که تازه با صرف هزینه ویپه نامه روزنامه ای هم منتشر کرده اند؟؟؟؟

بر اساس قانون تشکیلات ، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب 1/3/1375 همراه با آخرین اصلاحات بر اساس قانون اصلاحیه 6/7/1382 )​

ماده 71 وظایف شورای اسلامی هر به شرح زیر است:

1-
انتخاب شهردار برای مدت چهار سال .
تبصره 1- شورای اسلامی شهر موظف است بلافاصله پس از رسمیت یافتن نسبت به انتخاب شهردار واجد شرایط اقدام نماید.
تبصره 2- شهردار نمی تواند همزمان عضو هیچیک از شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور باشد.
تبصره 3 نصب شهرداران در شهرها با جمعیت بیشتر از دویست هزار نفر و مراکز استان بنا به پیشنهاد شورای شهر و حکم وزیر کشور ودر سایر شهرها به پیشنهاد شورای شهر و حکم استاندار صورت می گیرد. شورای شهر بر اساس ضوابط و شرایط احراز صلاحیت شهرداران مندرج در آیین نامه مصوب این قانون شهردار مورد نظر خود را انتخاب می کند . " وزیر کشور و استانداران موظفند حکم شهردار معرفی شده را ظرف مدت ده روز صادر نمایند . در صورتی که وزیر کشور یا استاندار‌، شهردار معرفی شده را واجد شرایط تعیین شده نداند ، مراتب را با ذکر دلیل و مستندات به شورای شهر منعکس می نماید ، در صورت اصرار شورای شهر بر نظر قبلی خود و عدم صدور حکم شهردار ، موضوع توسط شورای شهر به هیأت حل اختلاف ذی ربط ارجاع خواهد شد. هیأت مذکور ظرف پانزده روز مکلف به تصمیم گیری بوده و تصمیم آن هیأت برای طرفین ( وزارت کشور و شورای اسلامی شهر) لازم الاجراء می باشد. چنانچه در مدت مقرر، هیأت حل اختلاف نظر خود را اعلام ننماید، نظر شورای شهر متبع خواهد بود و شهردار می تواند اختیارات قانونی خود را اعمال و اجراء نماید."
تبصره 4- دوره خدمت شهردار درموارد زیر خاتمه می پذیرد:
الف استعفای کتبی با تصویب شورا .
ب برکناری توسط شورای شهر با رعایت مقررات قانونی

.
ج - تعلیق طبق مقررات قانونی .
د فقدان هر یک از شرایط احراز سمت شهردار به تشخیص شورای شهر .
2-
بررسی و شناخت کمبودها ، نیازها و نارسایی های اجتماعی ، فرهنگی ، آموزشی ، بهداشتی ، اقتصادی و رفاهی حوزه انتخابیه و تهیه طرح ها و پیشنهادهای اصلاحی و راه حل های کاربردی در این زمینه ها جهت برنامه ریزی و ارائه آن به مقامات مسوول ذیربط .
3-
نظارت برحسن اجرای مصوبات شورا وطرح های مصوب در امور شهرداری و سایر سازمان های خدماتی در صورتی که این نظارت مخل جریان عادی این امور نگردد.
4-
همکاری با مسوولین اجرایی و نهادها و سازمان های

مملکتی در زمینه های مختلف اجتماعی ، فرهنگی ، آموزشی ، اقتصادی و عمرانی بنا به درخواست آنان .

5-
برنامه ریزی درخصوص مشارکت مردم درانجام خدمات اجتماعی ،اقتصادی ،عمرانی ،فرهنگی ،آموزشی وسایرامور رفاهی با موافقت دستگاههای ذیربط .
6-
تشویق و ترغیب مردم در خصوص گسترش مراکز تفریحی ، ورزشی و فرهنگی با هماهنگی دستگاه های ذیربط .
7-
اقدام در خصوص تشکیل انجمن ها و نهادهای اجتماعی ، امدادی ،ارشادی و تاسیس تعاونی های تولید و توزیع و مصرف ، نیز انجام آمارگیری ، تحقیقات محلی و توزیع ارزاق عمومی با توافق دستگاههای ذیربط .
8-
نظارت بر حسن اداره و حفظ سرمایه و دارایی های نقدی ، جنسی و اموال منقول و غیر منقول شهرداری وهمچنین نظارت بر حساب در آمد و هزینه آنها به گونه ای که مخل جریان عادی امور شهرداری نباشد.
9-
تصویب آیین نامه های پیشنهادی شهرداری پس از رسیدگی به آنها با رعایت دستور العمل های وزارت کشور
10-
تایید صورت جامع درآمد و هزینه شهرداری که هر شش ماه یک بار توسط شهرداری تهیه می شود و انتشار آن برای اطلاع عموم وارسال نسخه ای از آن به وزارت کشور.
11-
همکاری با شهرداری جهت تصویب طرح حدود شهر با رعایت طرح های هادی و جامع شهرسای پس از تهیه آن توسط شهرداری با تایید وزارت کشور و وزارت مسکن و شهرسازی.
12-
تصویب بودجه ، اصلاح و متمم بودجه و تفریغ بودجه سالانه شهرداری و موسسات وشرکت های وابسته به شهرداری با رعایت آیین نامه مالی شهرداری ها و همچنین تصویب بودجه شورای شهر .
تبصره کلیه در آمدهای شهرداری به حساب هایی که با تایید شورای شهر در بانک ها افتتاح می شود واریز و طبق قوانین مربوطه هزینه خواهد شد.
13-
تصویب وام های پیشنهادی شهرداری پس از بررسی دقیق نسبت به مبلغ ، مدت و میزان کارمزد.
14-
تصویب معاملات و نظارت بر آنها اعم از خرید ، فروش ، مقاطعه ، اجاره و استیجاره که به نام شهر و شهرداری صورت می پذیرد با در نظر گرفتن صرفه و صلاح و با رعایت مقررات آیین نامه مالی و معاملات شهرداری تبصره به منظور تسریع در پیشرفت امور شهرداری ، شورا می تواند اختیار تصویب و انجام معاملات را تا میزان معینی با رعایت آیین نامه معاملات شهرداری به شهردار واگذار نماید.
15-
تصویب اساسنامه موسسات و شرکت های وابسته به شهرداری با تایید و موافقت وزارت کشور.
16–
تصویب لوایح برقراری یا لغو عوارض شهر و همچنین تغییر نوع و میزان آن با در نظرگرفتن سیاست عمومی دولت که از سوی وزارت کشور اعلام می شود.

17 –
نظارت بر حسن جریان دعاوی مربوط به شهرداری

18 –
نظارت بر امور بهداشت حوزه شهر.
19-
نظارت بر امور تماشاخانه ها ، سینماها ودیگراماکن عمومی ،که توسط بخش خصوصی ،تعاونی و یا دولتی اداره می شود با وضع وتدوین مقررات خاص برای حسن ترتیب ،نظافت وبهداشت این قبیل موسسات برطبق پیشنهاد شهرداری واتخاذ تدابیر احتیاطی جهت جلوگیری از خطر آتش سوزی ومانند آن .
20-
تصویب مقررات لازم جهت اراضی غیر محصور شهری از نظر بهداشت و آسایش عمومی و عمران و زیبایی شهر 21- نظارت بر ایجاد گورستان ، غسالخانه و تهیه وسایل حمل اموات مطابق با اصول بهداشت و توسعه شهر.
22-
وضع مقررات و نظارت بر حفر مجاری و مسیرهای تاسیسات شهری .
23-
نظارت بر اجرای طرح های مربوط به ایجاد و توسعه معابر ، خیابان ها .میادین و فضاهای سبز و تاسیسات عمومی شهر بر طبق مقررات موضوعه .
24-
تصویب نامگذاری معابر ، میادین ، خیابان ها ، کوچه و کوی در حوزه شهری و همچنین تغییر نام آنها .
25-
تصویب مقررات لازم به پیشنهاد شهرداری جهت نوشتن هر نوع مطلب و یا الصاق هر نوع نوشته و آگهی و تابلو بر روی دیوارهای شهر با رعایت مقررات موضوعه و انتشار آن برای اطلاع عموم .

26 –
تصویب نرخ خدمات ارائه شده توسط شهرداری و سازمان های وابسته به آن با رعایت آیین نامه مالی و معاملات شهرداری ها .
27 –
تصویب نرخ کرایه وسایل نقلیه درون شهری .
28 –
وضع مقررات مربوط به ایجاد و اداره میدان های عمومی توسط شهرداری برای خرید و فروش مایحتاج عمومی با رعایت مقررات موضوعه.
29 –
وضع مقرات لازم درمورد تشریک مساعی شهرداری باادارات وبنگاه های ذیربط برای دایر کردن نمایشگاه های کشاورزی ، هنری ، بازرگانی و غیره.
30-
نظارت بر حسن اداره امور مالی شهرداری و کلیه سازمان ها ، مؤسسات شرکت های وابسته و تابعه شهرداری و حفظ سرمایه ، دارائی ها ، اموال عمومی و اختصاصی شهرداری ، همچنین نظارت بر حساب در امد و هزینه انها با انتخاب حسابرس رسمی و اعلام موارد نقض وتخلف به شهردار وپیگیری های لازم براساس مقررات قانونی .
تبصره کلیه پرداخت های شهرداری در حدوده بودجه مصوب با اسناد مثبته وبا رعایت مقررات مالی و معاملاتی شهرداری به عمل می آید که این اسناد باید به امضای شهردار و ذی حساب یا قائم مقام آنان که موردتأئید شورای شهر باشند برسد.
31-
شورا موظف است در پایان هر سال مالی صورت بودجه و هزینه خود را جهت اطلاع عموم منتشرنماید و نسخه ای از ان را جهت بررسی به شورای شهرستان و استان ارسال کند
32-
واحد های شهرستانی کلیه سازمان ها و مؤسسات دولتی و مؤسسات عمومی غیر دولتی که در زمینه ارائه خدمات شهری وظایفی را به عهده دارند . موظفند برنامه سالانه خود در خصوص خدمات شهری را که در چار چوب اعتبارات و بودجه سالانه خود تنظیم شده به شورا ارائه نمایند.
33-
همکاری با شورای تأمین شهرستان در حدود قوانین و مقررات .
34-
بررسی و تأیید طرح های هادی و جامع شهر سازی و تفصیلی و حریم و محدوده قانونی شهرها پس از ارائه ان توسط شهرداری و ارسال به مراجع ذی ربط قانونی جهت تصویب نهائی .
تبصره 1- در کلیه قوانین و مقرراتی که انجمن شهر عهده دار وظایفی بوده است شورای اسلامی شهر با رعایت مقررات این قانون بعد از یک سال از تاریخ تصویب جانشین انجمن شهر خواهد بود .
تبصره 2 وزارتخانه ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت وسازمان هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است موظفند در طول مدت یک سال مذکور در تبصره فوق با بررسی قوانین و مقررات مربوط به خود هرکجا نامی از انجمن شهر سابق آمده و وظایفی را به آن محول نموده است جهت اصلاح این گونه موارد لایحه اصلاحی به مجلس شورای اسلامی ارائه نمایند.

ادامه دارد 

با سلام،نفس عمل خوبه اما ایا بهتر نبود این هزینه برای معرفی شهر حبیب اباد و طرفیت های بسیا  رسرمایه گذاری موجود در این شهر استفاده می شد تا شهرداری با یک در امد ثابت و پایدار به ابادانی بهتر شهر فکر کند
سلام. شهرداری برای اطلاع رسانی میتونست از سایت هم استفاده کند . نیازی به این هزینه زیاد نبود . از شهرداری خواهشمندم سایت را مرتبا به روز رسانی کند . ایجاد سایت برای همه زمان ها است و نه فقط هفته اول سال. 
سلام چاپ چنین ویژه نامه هایی به طور ماهانه یا فصلی بسیار مفید خواهد بود
ولی دیدار از خانواده شهید - عالم و ... عملکردی نیست که بخواد از اون یاد بشه
فعالیت های زیادی هست که هنوز روی زمین مونده ...
بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
سلام.
آقایون یه سری فعالیت بود که دوستان فراموش کرده بودند بنویسند که مت تعدادی از اونا را براتون مینویسم.
1سلام گفتن به کارمندان2خوردن آب  هنگام تشنگی3تنظیم باد چرخ عقب ماشین شهردار سمت شاگرد.
و کارهای بسیار ی دیگر که در این فرصت کم مجال گفتن نیست..
**** ***** ***** ****** ** ***** *** ****** ** **** ** ******* ******
اخه نصف این کارای که شما به عنوان فعالیت عمرانی انجام دادید توی دوره شهردارهای قبلی انجام شده بود.
بهترین کاری که ما انجام دادیم انتخاب شما به عنوان شورای شهر بوده و بهترین کار شما هم انتخاب شهردار

ان الله لا یغیر ما بقوم حتی ما یغیر ما بانفسهم
سوره رعد آیه 11

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
مشترک روزانه حبادنما شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.

برای دریافت آخرین مطالب و عضویت در کانال تلگرام حبادنما بر روی لینک زیر کلیک کنید.

کانال حبادنما در تلگرام

از همشهریان عزیز حبیب آبادی خواهشمندیم نظرات خود را جهت هر چه بهتر شدن مطالب برای ما ارسال نمایند.
درگاه ارتباطی : habadnama[at]gmail.com

فرصتی برای خدمت

شورای اسلامی شهر حبیب آباد

آخرین نظرات
پاسخ: بله الحمدولله در قید حیات هستند